Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- معاون امور پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: با توجه به برودت شدید هوا و بارش برف، مدارس برخی مقاطع در مشهد و چند شهرستان این استان در نوبت صبح سه شنبه دهم بهمن ماه تعطیل است.

قاسمعلی خدابنده دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس مدارس پیش دبستانی، ابتدایی و تمام مراکز آموزش استثنایی نواحی مختلف مشهد و تبادکان در نوبت صبح فردا تعطیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: کلاس های درس مدارس دوره اول متوسطه مناطق روستایی منطقه تبادکان نیز با یک ساعت تاخیر تشکیل می گردد.
وی گفت: همچنین در مناطق و شهرستان های نیشابور، میان جلگه، فیروزه، زبرخان، کدکن، سرخس، جلگه رخ و قوچان مدارس پیش دبستانی، ابتدایی و تمام مراکز آموزش استثنایی در نوبت صبح فردا تعطیل هستند.
خدابنده افزود: در مناطق و شهرستان های احمدآباد، چناران، گلبهار، درگز و نوخندان نیز مدارس پیش دبستانی، ابتدایی، تمام مراکز آموزش استثنایی و دوره اول متوسطه تعطیل است.
وی اظهار کرد: مدارس پیش دبستانی، ابتدایی و مراکز آموزش استثنایی مناطق روستایی و شهری تربت جام و مدارس دوره اول متوسطه در مناطق روستایی این شهرستان نیز صبح فردا تعطیل است.
وی گفت: در شهرستان طرقبه و شاندیز نیز کلاس های مدارس پیش دبستانی، ابتدایی، مراکز آموزش استثنایی و دوره اول متوسطه تعطیل خواهد بود.
وی با بیان اینکه کلاس های درس برخی شهرستانها نیز صبح فردا با تاخیر برگزار می شود، افزود: کلاس های درس رشتخوار با 2 ساعت تاخیر، کلاس های دوره اول متوسطه سرخس با یک ساعت تاخیر، کلاس های مدارس ابتدایی خواف با 2 ساعت تاخیر و کلاس های مدارس روستایی دوره اول متوسطه تبادکان نیز با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد.
خدابنده اظهار کرد: در شهرستان کوهسرخ نیز کلاس های مدارس پیش دبستانی، ابتدایی، مراکز آموزش استثنایی و مدارس دوره اول و دوم متوسطه با یک ساعت تاخیر آغاز می شود.
وی گفت: در فریمان هم مدارس پیش دبستانی، ابتدایی، مراکز آموزش استثنایی تعطیل و مدارس دوره اول و دوم متوسطه با یک ساعت تاخیر آغاز می شود.
خبرنگار: آرزو جاودانی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7496 / 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • رقابت بیش از ۹۱ هزار داوطلب در نوبت نخست کنکور خراسان رضوی
  • دشت ارغوان طرقبه مشهد در یک روز بارانی + فیلم
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی