Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: سهم کنکور به تدریج در حال کاهش است؛ برای کنکور سال آینده سهم این آزمون برای قبولی در دانشگاه کاهش می‌یابد. ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۳ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، سید‌محمد بطحایی ظهر امروز در جمع خرنگاران در حاشیه مراسم تجلیل از خیران مدرسه‌ساز که در آمفی تئاتر برج سپید برگزار شد، اظهار داشت: در طول 20 سال گذشته که جامعه خیران مدرسه‌ساز به‌صورت نظام‌مند به کمک دولت آمده، 113 هزار کلاس درس ساخته شده و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته؛ مایه افتخار است که بگویم در مهر 97، حدود 8000 کلاس درس در کشور افتتاح شد که بیش از نیمی از این تعداد را خیران ساخته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ این حرکت که خیران آن را صورت داده‌اند، آموزش و پرورش را از یک بحران بزرگ نجات داده و امیدوار هستم با مساعدت و مشارکت بیشتر در آینده نزدیک بتوانیم بخش عمده‌ای از کلاس‌های غیرایمن را مجددا بازسازی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود یک سوم از مدارس ما یعنی حدود 30 هزار واحد آموزشی یا نیازمند تخریب و بازسازی و یا نیازمند نوسازی هستند، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم این تعداد را تفکیک کنیم، چیزی حدود 15 هزار واحد آموزشی امروز باید تخریب شده و بنای جدیدی برای آنها ساخته شود.

بطحایی با اشاره به اجرا کردن طرح ساخت مشارکتی مدارس، تصریح کرد: در این طرح، قرار بود 50 درصد اعتبار مورد نیاز توسط خیر و 50 درصد مابقی توسط دولت تأمین شود؛ تا سال پیش این کمک‌ها سخت‌تر از طرف دولت داده می‌شد و سبب کاهش انگیزه خیران شد اما در سال 96 و 97 تمام اعتبارات پیش‌بینی شده سهم دولت، محقق شد و ما مجددا توانستیم اعتماد خیران را به دست آوریم و امیدواریم این کار با همین قوت ادامه داشته باشد.

وی تأکید کرد: چیزی حدود 300 میلیارد تومان برای نوسازی مدارس تخصیص داده‌ایم و امیدواریم که در بودجه سال 98 هم این مبلغ افزایش داشته باشد تا بتوانیم فعالیت‌های حوزه نوسازی را ادامه دهیم.

وزیر آموزش و پرورش مورد ضرب و شتم قرار گرفتن معلمان را مسئله‌ای بسیار ناپسند دانست و اذعان کرد: متأسفانه این اتفاق تنها در خراسان‌رضوی نبوده و در استان‌های دیگر نیز رخ داده اما من سابق بر این نیز گفته بودم همانطور که حقوق دانش‌آموزان برای ما محترم است حقوق معلمان نیز باید مورد احترام قرار گیرد؛ به همین علت در دفتر حقوقی خود یک بخش مستقل تشکیل داده‌ایم تا در این گونه موارد حمایت‌های قضایی انجام شود.

بطحایی تصریح کرد: آموزش و پرورش به عنوان یک خانواده بزرگ در برابر تعرض به هر عضو این خانواده مانند این رفتار می‌کند که گویی وزیر مورد تعرض قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در مورد مدارس طبیعت ما ورود پیدا کرده و اجازه نمی‌دهیم تعطیل شوند؛ خاطرنشان کرد: به این شرط که مدارس مجوزهای لازم را داشته باشد و اگر مدرسه‌ای دارای مجوز بوده و تعطیل شده باشد، به بنده اطلاع دهید تا مسئله را مورد پیگیری قرار دهم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: باید این را در نظر داشت اگر مدرسه‌ای براساس تفاهمی که بین آموزش و پرورش و محیط‌زیست وجود دارد مجوز گرفته باشد، ایرادی به فعالیت آن‌ها وارد نیست اما اگر از یک سازمان مردم نهاد این مجوز گرفته شده باشد اشکالات زیادی دارد و مجوز آن دارای اعتبار نیست.

بطحایی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره فرآیند حذف کنکور برای قبولی در دانشگاه‌ها، عنوان کرد: سهم کنکور به تدریج در حال کاهش است؛ برای کنکور سال آینده سهم این آزمون برای قبولی در دانشگاه کاهش داشته و حدود 90 درصد صندلی‌های کنکور که براساس سوابق تحصیلی امکان پذیرش دارند از گردونه خارج شده‌اند؛ همچنین باید گفت که دستورالعمل این مسئله نیز قرار است هفته آینده در شورای پذیرش کنکور مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام/ ز

R41347/P41362/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است